Clubnieuws

Promotie voor Heren1

Afgelopen week werden we als club verrast door de Hockeybond. Heren 1 gaat volgend seizoen alsnog promoveren naar de 3 klasse. Deze promotie was het eigenlijke doel van het seizoen 2019/2020 en Heren1 was ook hard op weg om kampioen te worden in de 4e klasse totdat de Corona crisis roet in het eten gooide. We zijn super blij dat de promotie nu alsnog plaats gaat vinden. In de historie van onze vereniging hebben we namelijk nog niet eerder op dit niveau mogen hockeyen met een Heren 1.

Kom je een keertje proeftrainen?

Wil je een keer kennismaken met hockey en zelf ervaren hoe leuk het is? Meld je dan aan voor een proeftraining. Vanwege het Coronavirus mogen ouders helaas niet blijven kijken. Maar vind je het spannend om alleen te komen kun je natuurlijk altijd een vriendje of vriendinnetje meenemen om te trainen. 

Lees meer

Starten met trainingen in aangepaste vorm

Na een hockeyloze periode door het Coronavirus, kunnen we nu weer voorzichtig gaan trainen. De trainingen starten op 6 mei (zie aangepast trainingsschema). Niet op de manier zoals we het gewend zijn, maar in een nieuwe situatie met spelregels. Om weer veilig en verantwoord te kunnen hockeyen hebben we alle spelregels op een rijtje gezet. Let op; deze spelregels zijn niet vrijblijvend! Alleen als iedereen zich hier aan houdt, kunnen we veilig en verantwoord sporten.

Lees meer
Toon al het nieuws

Laatste uitslagen

Er zijn momenteel geen uitslagen beschikbaar.

Toon alle uitslagen

Agenda

Vrijdag 5 juni
16:00 – 17:00

Volvo Online vragenuurtje met Thierry Brinkman

Zaterdag 19 september

Grote Clubactie

t/m 04-11-2020
Toon volledige agenda

Overig nieuws

Nieuwe spelregels zaalhockey

Het nieuwe zaalhockeyseizoen start met nieuwe spelregels. In de video worden deze kort uitgelegd. Verder heeft de KNHB een overzicht uitgegeven met de verschillen tussen veld en zaal. De volledige spelregels kun je hier vinden! 

Lees meer

Nieuwe spelregels

Het nieuwe seizoen start met nieuwe spelregels. In de video worden deze kort uitgelegd. Verder heeft de KNHB een briefing uitgegeven voor clubscheidsrechters. De volledige spelregels kun je hier vinden! En als hulp bij de regels kun je ook spelsituaties bekijken, met in de hoofdrol onze eigen Maurits!

Lees meer
Toon al het overige nieuws

Bestuur

Condities veld 2

Afgelopen weken is een groot onderhoudsbeurt uitgevoerd op Veld 2, wij hopen hiermee dat de problemen van de afgelopen maanden waarbij water op het veld blijft staan en gladheid hiermee opgelost zijn. Wij zullen dit de komende tijd goed in de gaten houden en indien nodig opnieuw laten reinigen. In de komende tijd wordt wel gekeken naar de zandinvulling op Veld 2, mogelijk zal er zand bijgevuld gaan worden om de slijtage te verminderen.

Toon al het bestuurnieuws