De Kruijff Machinebouw

Wilt u net even iets anders dan de meesten in hun huis en/of tuin hebben? Bij de Kruijff Machinebouw maken wij, ook voor de particulier geheel naar uw wens en op maat, o.a. bloembakken (zowel robuust als strak), stalen raamkozijnen, tafelpoten, vintage tafelframe, een RVS aanrechtblad of een gewoon RVS spatplaat.

Bel of mail 035 60 25 817 info@dekruijff-machinebouw.nl
www.dekruijff-machinebouw.nl

Osteopathie Mennes

We mogen weer hockeyen! Heel fijn na een lange tijd niet te hebben gesport. Wil je ook goed van start gaan of nu eindelijk eens af van die vervelende blessure? Kom dan eens langs bij Osteopathie Mennes. Je kan mij vrijblijvend mailen of bellen om te bespreken wat ik voor je kan betekenen via info@osteopathiemennes.nl of 033-7210590.

Laten we vooral weer genieten van het sporten met elkaar!

www.osteopathiemennes.nl

Restaurant de Dolle Joncker

Nu de hele wereld verandert en wij als fysiek restaurant een stapje terug hebben moeten zetten, zijn we ons wat meer gaan richten op het bezorgen en afhalen van maaltijden. Een hele andere tak van sport, maar ook zeker uitdagend. Zin om lekker te eten, maar geen zin om te koken? Neem dan snel een kijkje op www.dollejoncker.nl Ook kun je vast een dinerbon kopen voor wanneer we weer open gaan. Je krijgt nu zelfs 20% extra op het gekozen bedrag!

Hopelijk zien we jullie snel weer!

Livera

Vanaf 18 mei shop je op al onze merken… je 2e BH met 50% korting!!!! Actie loopt tot en met 7 juni a.s.

Livera, Singel 13 in Nijkerk

Rabobank Nijkerk

Rabobank Nijkerk staat voor je klaar! Het coronavirus kan de nodige financiële onzekerheid met zich mee brengen. Het is niet nodig om met vragen te blijven zitten, wij zijn er voor je!
Wij zijn Geert, Monique en Robert, financieel adviseurs van Rabobank Nijkerk. Wij geven je graag per video of telefoon persoonlijk advies en beantwoorden al je woonvragen.

Bel voor een gesprek met één van ons naar: (033) 467 55 00

www.rabobank.nl/lokale-bank/randmeren/

Grand café LUST

De laatste weken hebben wij ons voornamelijk gefocust op het afhalen en bezorgen van gerechten. Maar nu zijn we er helemaal klaar voor om weer open te gaan! We hebben uiteraard niet stil gezeten, en zijn druk bezig geweest achter de schermen. Samen met onze nieuwe chef kok hebben wij een vernieuwende en trendy lunch en dinerkaart voor u samengesteld. Laat u verrassen. We verwelkomen u graag snel weer in ons mooie restaurant op het Plein 2a in Nijkerk.

www.grandcafelust.nl

Fysiotherapiepraktijk Corlaer

Bij Fysiotherapieprakijk Corlaer zijn sporters welkom voor een sportscreening. Een afspraak waarbij diagnose, onderzoek, advies en behandelplan worden opgesteld. Tevens kan er bij langdurige of recidiverende klachten besloten worden om verder onderzoek te laten plaatsvinden. Loopanalyse door middel van een video opname behoort tot een van de vele mogelijkheden binnen onze goed geoutilleerde fysiotherapiepraktijk.

www.gc-corlaer.nl/fysiotherapie/

HOCKEY ID

Maar liefst 30% korting op de bruto verkoopprijs van je nieuwe stick, tas of hockey accessoire uit onze voorraad. Alleen op vertoon van deze advertentie!

www.hockey-id.nl

Coava

Coava's ijs verrassingsbox! Voor Pinksteren een leuke familie activiteit met het onwijs lekker ijs gemaakt door Coava! In de verrassingsbox zitten zeven verschillende en bijzondere smaken voor de echte fijnproevers, speciaal bereid voor Pinksteren. Op de Facebook pagina van Coava kunnen jullie raden wat deze smaken zijn. De eerste drie mensen die alle smaken goed hebben krijgen een ijsstrippenkaart met 50 bollen! De antwoorden worden na Pinksteren op de Facebook pagina bekend gemaakt.

De prijs van de verrassingsbox is € 15,95. De box is tot en met 28 mei te bestellen via 033 303 59 48 of via www.coava.horecanuonline.nl

Gaston Print

Vanaf nu leveren wij tegen zeer scherpe prijzen desinfectie zuilen, handflacons en desinfecterende handalcohol navullingen. Desgewenst gepersonaliseerd met je eigen logo. Zuilen inclusief dispenser vanaf 135 euro, spray handflacons 100 ml vanaf 4 euro en navullingen van 5 liter vanaf 45 euro. Te bestellen via info@gastonprint.nl, 033 303 4984 of via www.gastonprint.nl/aktie-en-corona