Aan- en afmelden als lid

HC Nijkerk biedt aspirantleden de gelegenheid om een keer vrijblijvend aan een training deel te nemen. Aanmelden voor proeftrainingen kan op tc@hcnijkerk.nl. Let op! Pas als de deelname door de technische commissie is bevestigd kan er op proef worden getraind!

Als de proeftrainingen goed zijn bevallen kunt u het online inschrijfformulier invullen. Het wedstrijdtenue is te koop via de webshop!

Seizoen 2019-2020

Voor het hockeyseizoen 2019-2020 is er nog plaats! Spelers op alle niveaus en van alle leeftijden zijn welkom. Vooral jongens (vanaf 6 jaar) worden van harte uitgenodigd om lid te worden. Mail gerust voor meer informatie.

Meer informatie bij:

jongste jeugdcoördinator (6-10 jaar) of bij de technische commissie (vanaf 11 jaar).

Volwassenen zijn van harte welkom bij de seniorenteams (Dames 1 en Heren 1&2), de dames veteranen A of de trimhockeyers. Vooraf aanmelden voor proeftrainingen is bij trimhockey niet nodig. Informatie via tc@hcnijkerk.nl.

Vanaf seizoen 2015-2016 wordt inschrijfgeld gefactureerd voor nieuwe leden. Voor studenten die na uitschrijving vanwege studie zich binnen 12 maanden opnieuw inschrijven vervalt de verplichting tot het betalen van inschijfgeld.

Opzeggen van het lidmaatschap moet vóór 1 mei van het lopende seizoen via de ledenmodule op de website. Let op: Opzeggingen per email zijn niet geldig.