Clubnieuws

Corona Update!

De wedstrijden zijn weer begonnen en het wordt weer drukker rond de velden. Daarom vragen wij nog even extra aandacht voor de volgende maatregels. 

Lees meer

Nieuws van de Jongste Jeugd Commissie

Zaterdag 5 september zijn ook al onze jongste jeugd kinderen van start gegaan met de hockeycompetitie. Het was een gezellige drukte in de ochtend, leuk om alle kinderen weer te zien schitteren op de velden. Bijna alle teams speelden thuis in Nijkerk, alleen de M6E2 speelden hun eerste wedstrijd uit.

Lees meer
Toon al het nieuws

Laatste uitslagen

Zaterdag 19 september
Huizen JC3
3
Zeewolde MA1
0
Baarn MA4
Zeewolde MB1
Schaerweijde MB7
Huizen MC2
3
Kampong MC7
1
1
1
Leusden MD2
5
Hoevelaken MD1
0
Maandag 14 september
0
Baarn T3MIX
3
Toon alle uitslagen

Agenda

Zaterdag 19 september

Grote Clubactie

t/m 04-11-2020
Woensdag 19 mei

Schoolhockey Toernooi

Toon volledige agenda

Overig nieuws

Laatste seizoen huidige clubtenue

Eind van het nieuwe seizoen 2020/2021 lopen de overeenkomsten af met de leverancier en sponsoren van ons huidige clubtenue. Dit betekent dat het huidige tenue nog 1 seizoen gedragen zal worden. Om die reden is besloten om het tenue met ingang van dit seizoen met een aanzienlijke korting te verkopen aan onze leden. Te beginnen op de verkoopavond op 2 september a.s.

Lees meer
Toon al het overige nieuws

Bestuur

Algemene Leden Vergadering

Om de anderhalve meter te kunnen waarborgen hebben wij er voor gekozen om zowel de informatieavond voor ouders van nieuwe leden als de aansluitende Algemene Leden Vergadering buiten op veld 1 te laten plaatsvinden. Omdat dit enige voorbereiding vergt is het fijn om te weten hoeveel mensen er tijdens de ALV aanwezig zijn. Daarom vragen we een ieder om zich vooraf aan te melden via onderstaand formulier. Alvast dank!

Lees meer
Toon al het bestuurnieuws

Facebook

Sponsorportaal