Clubnieuws

Kom je een keertje proeftrainen?

Wil je een keer kennismaken met hockey en zelf ervaren hoe leuk het is? Meld je dan aan voor een proeftraining. Vanwege het Coronavirus mogen ouders helaas niet blijven kijken. Maar vind je het spannend om alleen te komen kun je natuurlijk altijd een vriendje of vriendinnetje meenemen om te trainen. 

Lees meer

Stel je vraag aan Thierry Brinkman!

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om te hockeyen aan de top? Of hoe een training van een hockey international er nou eigenlijk uit ziet? Dit is jouw kans om erachter te komen.

Onze sponsor Serva Nijkerk organiseert voor alle jeugdleden van HC Nijkerk een speciale Q&A sessie met Thierry Brinkman. Exclusief voor onze vereniging! Tijdens de videostream op 5 juni om 16.00 uur vertelt Thierry zijn persoonlijke verhaal over het spelen aan de top en kan jij vragen via de chat stellen. 

Lees meer
Toon al het nieuws

Laatste uitslagen

Er zijn momenteel geen uitslagen beschikbaar.

Toon alle uitslagen

Agenda

Vrijdag 5 juni
16:00 – 17:00

Volvo Online vragenuurtje met Thierry Brinkman

Zaterdag 19 september

Grote Clubactie

t/m 04-11-2020
Toon volledige agenda

Overig nieuws

Nieuwe spelregels zaalhockey

Het nieuwe zaalhockeyseizoen start met nieuwe spelregels. In de video worden deze kort uitgelegd. Verder heeft de KNHB een overzicht uitgegeven met de verschillen tussen veld en zaal. De volledige spelregels kun je hier vinden! 

Lees meer

Nieuwe spelregels

Het nieuwe seizoen start met nieuwe spelregels. In de video worden deze kort uitgelegd. Verder heeft de KNHB een briefing uitgegeven voor clubscheidsrechters. De volledige spelregels kun je hier vinden! En als hulp bij de regels kun je ook spelsituaties bekijken, met in de hoofdrol onze eigen Maurits!

Lees meer
Toon al het overige nieuws

Bestuur

Condities veld 2

Afgelopen weken is een groot onderhoudsbeurt uitgevoerd op Veld 2, wij hopen hiermee dat de problemen van de afgelopen maanden waarbij water op het veld blijft staan en gladheid hiermee opgelost zijn. Wij zullen dit de komende tijd goed in de gaten houden en indien nodig opnieuw laten reinigen. In de komende tijd wordt wel gekeken naar de zandinvulling op Veld 2, mogelijk zal er zand bijgevuld gaan worden om de slijtage te verminderen.

Toon al het bestuurnieuws

Facebook