Clubnieuws

Op maat gemaakt bitje door scan!

Tijdens de hockey verkoop avond op woensdag 2 september (18.30 tot 20.30 uur) is er ook de mogelijkheid om een afspraak te maken bij Orthodontist Corlaer. Zij kunnen door het gebit te scannen, een geheel op maat gemaakt bitje leveren.

Lees meer

Inleveren en verkopen hockeyspullen

Op woensdag 2 september is de verkoopavond van nieuwe en gebruikte spullen in ons clubhuis. Je kunt hiervoor je tweedehands spullen inleveren zodat deze verkocht kunnen worden voor een vaste prijs.

Lees meer
Toon al het nieuws

Laatste uitslagen

Er zijn momenteel geen uitslagen beschikbaar.

Toon alle uitslagen

Agenda

Woensdag 2 september
18:30 – 20:30

Verkoopavond

Donderdag 17 september
19:30 – 20:15

Informatie avond voor ouders van nieuwe leden

20:30 – 22:00

Algemene Ledenvergadering

Zaterdag 19 september

Grote Clubactie

t/m 04-11-2020
Woensdag 19 mei

Schoolhockey Toernooi

Toon volledige agenda

Overig nieuws

Nieuwe spelregels zaalhockey

Het nieuwe zaalhockeyseizoen start met nieuwe spelregels. In de video worden deze kort uitgelegd. Verder heeft de KNHB een overzicht uitgegeven met de verschillen tussen veld en zaal. De volledige spelregels kun je hier vinden! 

Lees meer

Nieuwe spelregels

Het nieuwe seizoen start met nieuwe spelregels. In de video worden deze kort uitgelegd. Verder heeft de KNHB een briefing uitgegeven voor clubscheidsrechters. De volledige spelregels kun je hier vinden! En als hulp bij de regels kun je ook spelsituaties bekijken, met in de hoofdrol onze eigen Maurits!

Lees meer
Toon al het overige nieuws

Bestuur

Ledenadministratie

Yvette Renes heeft sinds kort de werkzaamheden overgenomen van Leo Honcoop. Hierbij willen we Leo enorm bedanken voor zijn inzet de afgelopen tijd!

Lees meer
Toon al het bestuurnieuws