Clubnieuws

Stel je vraag aan Thierry Brinkman!

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om te hockeyen aan de top? Of hoe een training van een hockey international er nou eigenlijk uit ziet? Dit is jouw kans om erachter te komen.

Onze sponsor Serva Nijkerk organiseert voor alle jeugdleden van HC Nijkerk een speciale Q&A sessie met Thierry Brinkman. Exclusief voor onze vereniging! Tijdens de videostream op 5 juni om 16.00 uur vertelt Thierry zijn persoonlijke verhaal over het spelen aan de top en kan jij vragen via de chat stellen. 

Lees meer

Starten met trainingen in aangepaste vorm

Na een hockeyloze periode door het Coronavirus, kunnen we nu weer voorzichtig gaan trainen. De trainingen starten op 6 mei (zie aangepast trainingsschema). Niet op de manier zoals we het gewend zijn, maar in een nieuwe situatie met spelregels. Om weer veilig en verantwoord te kunnen hockeyen hebben we alle spelregels op een rijtje gezet. Let op; deze spelregels zijn niet vrijblijvend! Alleen als iedereen zich hier aan houdt, kunnen we veilig en verantwoord sporten.

Lees meer
Toon al het nieuws

Laatste uitslagen

Maandag 25 mei
Afgelast
Hoevelaken
Zondag 24 mei
Drienerlo
Afgelast
SCHC
Afgelast
Twente
Afgelast
Voordaan
Afgelast
Toon alle uitslagen

Agenda

Vrijdag 5 juni
16:00 – 17:00

Volvo Online vragenuurtje met Thierry Brinkman

Zaterdag 19 september

Grote Clubactie

t/m 04-11-2020
Toon volledige agenda

Overig nieuws

Nieuwe spelregels zaalhockey

Het nieuwe zaalhockeyseizoen start met nieuwe spelregels. In de video worden deze kort uitgelegd. Verder heeft de KNHB een overzicht uitgegeven met de verschillen tussen veld en zaal. De volledige spelregels kun je hier vinden! 

Lees meer

Nieuwe spelregels

Het nieuwe seizoen start met nieuwe spelregels. In de video worden deze kort uitgelegd. Verder heeft de KNHB een briefing uitgegeven voor clubscheidsrechters. De volledige spelregels kun je hier vinden! En als hulp bij de regels kun je ook spelsituaties bekijken, met in de hoofdrol onze eigen Maurits!

Lees meer
Toon al het overige nieuws

Bestuur

Condities veld 2

Afgelopen weken is een groot onderhoudsbeurt uitgevoerd op Veld 2, wij hopen hiermee dat de problemen van de afgelopen maanden waarbij water op het veld blijft staan en gladheid hiermee opgelost zijn. Wij zullen dit de komende tijd goed in de gaten houden en indien nodig opnieuw laten reinigen. In de komende tijd wordt wel gekeken naar de zandinvulling op Veld 2, mogelijk zal er zand bijgevuld gaan worden om de slijtage te verminderen.

Toon al het bestuurnieuws